divendres, 26 d’octubre del 2012

La família i les xarxes socials

Ahir els pares van tornar d’un viatge de quatre dies al poble de ma mare per resoldre temes familiars. Gràcies a les noves tecnologies i les xarxes socials els germans i tota la família hem pogut seguir el viatge pràcticament en directe: WhatsApp i Facebook principalment n’han estat els responsables.

He de reconèixer que després d’un temps de provar diverses opcions comunicatives he optat per quedar-me amb Twitter, Facebook i WhatsApp, i a cadascun li dono el seu espai:

  • Twitter és tècnic i professional: n’aprenc moltíssim i és una font d’inspiració.
  • Facebook és el contacte indirecte i informal amb la família i els amics.
  • WhatsApp és el contacte directe i immediat (més que no pas Twitter).


Un tema a part és aquest bloc, és clar: el meu diari TIC personal.

Tantes coses que es preveu que moriran en l’oblit: doncs jo vaticino la mort de les trucades telefòniques. Quan d’aquí a un parell o tres de generacions hagi desaparegut la bretxa digital ningú no farà trucades: ens limitarem a fer anar els dits com a possessos pel nostre telèfon mòbil. Això sí, els nostres membres superiors hauran evolucionat d’una manera sorprenent: el palmell serà adherent perquè no ens caigui l’aparell i els dits adaptaran les seves proporcions a les del teclat de manera intuïtiva.

No obstant això, amb els pares ara com ara només faig anar l’opció trucada... i pobre de mi que no ho faci regularment, perquè si no la mare s’emprenya!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada