dilluns, 15 d’octubre del 2012

Livingticcat.cat també a Blogger!

Tal com us comentava l’altre dia ja disposo d’un domini .cat per al meu bloc. Avui però us he d’anunciar que he resolt el dubte si podia passar el domini de Blogger al meu nou domini: i la resposta és que sí!

Gràcies a la diligència dels tècnics del centre d’atenció telefònica de CDmon (@CDmon), l’empresa de Malgrat de Mar amb qui vaig registrar el domini, he sabut que es podia fer i com fer-ho. Hi ha pàgines d’ajuda tant de Blogger (Com puc utilitzar un domini personalitzat al meu bloc?) com de CDmon (Configurar un dominio de Blogger usando CDmon), però reconec que no me’n sortia i m’han donat el cop de mà definitiu.

(Per cert, no vull fer-los propaganda però allarguen la promoció del domini .cat a 6,95 € fins al 31 de desembre.)

Amb això he matat dos pardals d’un tret perquè d’una banda resolc la polèmica sobre l’extensió territorial (blogspot.com.es) i de l’altra el meu domini és el domini únic i oficial del meu bloc. Genial, no?

Si bé és cert que continuo depenent de Blogger... i de Google! Ai, ai...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada