dimarts, 23 d’octubre del 2012

La bretxa digital: Obra Social LKXA

Aquest matí he anat a La Caixa (@infoCaixa) a fer un ingrés i mentre feia cua he vist penjat el cartell que veieu a la fotografia: “Taxes, impostos i rebuts únicament al caixer automàtic”.

Durant el temps que em mirava el cartell no m’he pogut estar de relacionar els conceptes d’obra social i bretxa digital, “la diferència existent entre grups de població o entre països que separa els que tenen accés a les tecnologies de la informació i la comunicació i els que no en tenen” (@termcat).

Com pot ser que quan la majoria dels experts coincideix que la bretxa digital a l’Estat es deu principalment a l’edat i la situació econòmica de l’individu La Caixa obliga aquest sector social a gestionar les taxes, els impostos i els rebuts exclusivament a través del caixer automàtic. I més quan actualment l’Obra Social La Caixa, entre altres accions, mira de retallar la bretxa digital existent amb formacions arreu.

Cal tenir en compte que des que va començar la crisi econòmica actual l’obra cultural de les caixes d’estalvi es troba en greu perill, i ningú no en qüestiona la funció social, però no trobeu que és tirar-se pedres a la pròpia teulada?

Sincerament, no m’imagino els pares fent aquest tipus de gestions al caixer. Però si encara són dels qui funcionen amb efectiu i com a molt llibreta d’estalvis!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada