divendres, 5 d’octubre del 2012

El CEJFE a Twitter (@gencat a les xarxes socials)

És interessant observar com les administracions públiques incorporen les xarxes socials com a eina de treball: les aplicacions 2.0 els permeten esdevenir organitzacions més transparents i participatives "mentre es transformen i modifiquen tant la relació amb la ciutadania com la gestió del seu coneixement intern, tan important per innovar serveis" (@xarxaip).

La presència de la Generalitat de Catalunya (@gencat) a les xarxes socials és extensa. En aquest terreny propi de la ciutadania, on cada usuari té una opinió que cal respectar, la Generalitat intenta interaccionar-hi sempre d'acord amb els seus valors: servei públic, transparència, qualitat, coresponsabilitat, participació i coneixement obert.

Aquesta setmana s'ha posat en funcionament l'usuari del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) a Twitter: @cejfe.

Des d'aquest usuari el Centre informarà de les activitats formatives que s'hi organitzen, algunes prou conegudes com les sessions web o les jornades del Programa @compartim i d'altres més específiques sobre criminologia, mediació o temes jurídics, a més de butlletins i noves publicacions.

Si disposeu d'un compte a Twitter, us recomano que seguiu els usuaris que he citat anteriorment: n'aprendreu molt! Jo ho faig! :)

Més informació: La Generalitat a les xarxes socials

(Imatge: identificador del CEJFE a Twitter.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada