dimarts, 16 d’octubre del 2012

La vida és bella? Sutton, Bling Bling... puf puf!!!

Divendres a la nit vaig sortir de festa amb la dona després de prop de tres anys de no fer-ho a causa de les recents maternitat i paternitat respectives. Atès que es tractava d’un vespre especial (les nenes eren a casa ma mare, que ens feia de cangur) volia que tot sortís ben rodó.

La vetllada va començar amb el dipòsit necessari de les filles a ca la mama: i us he de dir que no va resultar tan traumàtic com pensàvem; la cosa pintava bé.

Per al sopar vaig aprofitar que tenia un regal de Reis pendent: una targeta “gastronomia per a dos” de La vida és bella (@lavida_esbella_). Teòricament havia de ser una grata experiència, però a la fi no va ser així: em va sorprendre l’escassa oferta per a la ciutat de Barcelona, que es limita a vuit restaurants, dels quals un ha tancat, un altre no obre els divendres, un altre és de cuina hindú, un altre mexicà, dos argentins (un amb un menú tancat a base de carn), un altre de tapes, etc. On és la cuina mediterrània? En resum que en vam haver de triar un per defecte que no ens va plaure gens i amb una relació qualitat-preu desproporcionada: la vetllada romàntica no continuava gens bé. Sort que tots dos portàvem una bona predisposició (a casa havíem assaborit tranquil·lament abans de sortir un parell de gintònics).

Us he de dir que, vista l’experiència, mai no regalaré una d’aquestes targetes: m’estimo més fer-vos un sobret amb 50 euros per tal que aneu a sopar on us vingui de gust.

Tot seguit vam decidir d’anar a fer el toc al carrer Tuset: una zona de la ciutat que conec de fa temps i que mai no passa de moda. Concretament volíem anar a la discoteca Bling Bling (@blingblingbcn). Per tal d’assegurar el tret i poder-hi entrar sense problema vaig fer gestions per endavant i m’hi vaig posar en contacte via Facebook, Twitter i correu electrònic: no em van respondre. Davant el dubte, vaig fer el mateix amb The Sutton Club (@suttonClubBCN), un altre local de referència: m’hi vaig trobar la mateixa resposta, res de res. Suposo que si els hagués demanat de reservar un priveé m’haurien atès degudament...

Val a dir, però, que en el cas del Sutton a més vaig optar per apuntar-me a una llista que corre per Internet d’accés al local: la llista Isaac (@Lista_Isaac). També els vaig demanar si era oficial i garantia d’accés, però no coneixen què és la retroacció amb el client potencial (no obstant això he de dir que gràcies a la llista vam accedir al local: al Cèsar el que és del Cèsar).

Sóc conscient que disposar d’un local de moda és genial, però tots sabem que si no tenim cura del nostre client i el descuidem podem pagar un preu molt car: les modes canvien ràpidament (i més en el món de l’oci nocturn).

Afortunadament la nit era plujosa i l’inici d’un cap de setmana llarg. Després de fer la primera al Hot Bar Barcelona, que va estar la mar de bé, vam poder accedir als dos locals esmentats sense problema: a l’un perquè era buit (el que comentava) i a l’altre gràcies a la llista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada