divendres, 13 de setembre del 2013

Finalista als Premis Blogs Catalunya 2013!!!

Doncs, sí! Permeteu-me que us ho digui: he estat seleccionat com a finalista dels VI Premis Blogs Catalunya 2013, que organitza l'Associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement, @STIC), entitat que promou la interactivitat i la innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

El blog opta al premi en la categoria TIC de blogs personals. I n'estic ben content! Per què negar-ho?

També vaig ser-ne finalista a l'edició de l'any passat, però no m'ho esperava. I enguany trobo que el blog és més madur i em fa més patxoca poder-hi ser. A partir de les votacions populars, el termini de les quals va finalitzar el 2 de setembre, n'han sortit els 5 blogs finalistes. Ara serà el jurat qui esculli el guanyador.

Comparteixo la final amb dos blogs guanyadors d'edicions anteriors: Betes i Clicks, d'Anna Codina (@ultrasonica, guanyadora el 2011), i el Blog de Carles Rabadà (@carlesrgm, guanyador el 2012). Repeteix com a finalista 3 botons i START, de Toni Ramírez (@toniramirez82, finalista l'any passat) i s'hi presenta per primer cop Appocalipsi, el blog de la Mireia Caballé (@MireiaCaballe).
Una final amb molt de nivell, com podeu veure! Sí, ja ho sé, no tinc àvia...

Enguany la ciutat de Granollers acollirà la celebració de la Gala de Lliurament d'aquesta 6a edició dels Premis, dins el marc de les sisenes jornades de la Catosfera (@catosfera), la trobada del sector d'Internet a Catalunya. Miraré de ser-hi, és clar...

Per cert, i a causa de la proximitat laboral, em farà molta gràcia compartir nervis amb els representants del blog Apunts oberts del CEJFE (@CEJFE, finalista dins la categoria "Educació" de blogs corporatius); amb els representants del blog de la Revista catalana de dret públic, de l'EAPC (@eapccat, finalista dins la categoria "Universitats, recerca i ciència" de blogs corporatius), i amb el mestre Jordi Graells (@jordigraells), finalment finalista dins la categoria "Política, economia i societat" de blogs personals, amb Graellsbloc.

És maco rebre reconeixements d'aquest tipus. Ja queda lluny aquell 3 de setembre de 2010, quan vaig decidir d'engegar el blog. 82 entrades publicades en aquests 3 anys de bloguer no estan gens malament. I ja en tinc de noves de pensades!

Per exemple, us parlaré de Jordi Musoy (@jordimusoy), un bon amic taxista que engega aventura empresarial pròpia amb Excel Taxi Sant Cugat (@ExcelTaxi): un servei de taxis d'alta qualitat amb les TIC per bandera. O us explicaré l'experiència com a membre de la prova pilot del SUPERHUB, un projecte europeu per millorar la mobilitat urbana que coordina Barcelona Digital (@bdigital). També tinc la intenció d'assistir a la 12a Diada de les Telecomunicacions de Catalunya, que organitza el COETTC (@COETTC), o sigui que... Renoi quina amenaça!

Tal com deia Napoleó, "no es tracta de guanyar sempre, sinó de no desanimar-se mai".
Moltes gràcies!

(Imatge de Lovely wallpapers)

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada