divendres, 20 de setembre del 2013

Emprenedoria a Sant Cugat del Vallès

Ha arribat el gran dia. Demà dissabte a les 18 h, Excel Taxi Sant Cugat (@EXCELTAXI) es presenta en societat a la Plaça Octavià de Sant Cugat del Vallès, just al davant del Monestir.

Emprenedoria
Es tracta de l’aventura empresarial d’un bon amic, Jordi Musoy (@jordimusoy), que en lloc d’amagar el cap sota l’ala en aquests moment de crisi que vivim ha decidit llençar la casa per la finestra i muntar el seu propi negoci de taxis amb les TIC per bandera.

I no us penseu pas que ha tirat pel dret. Jo, que he tingut el plaer de viure l’experiència des de dins, us he de dir que ha estat un procés llarg i ben madurat. En Jordi, un taxista amb molta experiència, sempre ha tingut clar que volia i podia millorar el seu àmbit de treball. I finalment ha fet el cop de cap.

Tret diferencial
Excel Taxi Sant Cugat neix amb l’objectiu d’oferir la millor qualitat al mateix preu, i sempre d’acord amb el perfil i les necessitats de l’usuari de Sant Cugat: vehicles de la marca Mercedes Benz, conductors amb bona presència i tracte agradable, cobrament amb targetes de crèdit, Wi-Fi, VIA-T (pagament automàtic als peatges), carregador de dispositius mòbils, etc.

Si voleu conèixer millor l’empresa (saber qui són i per què engeguen el projecte) i veure els vehicles exposats, no dubteu a assistir-hi.

Jo no hi faltaré!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada