dimarts, 16 de juliol del 2013

VI edició dels Premis Blogs Catalunya 2013

Enguany l’Associació STIC.CAT (@STIC) organitza la 6a edició dels Premis Blogs Catalunya, corresponent a l’any 2013, amb l’objectiu de promoure la creació, el manteniment i la promoció de blogs en català. I per tercer any consecutiu m'hi he inscrit: modalitat TIC de la categoria blogs personals.

Les coses clares i la xocolata espessa
I ja us dic per endavant que la finalitat d'aquesta entrada és demanar-vos el vot... si considereu que aquest blog s'ho val. Ho dic així, d'entrada, sense embuts, perquè el nombre total de vots assolits determinarà els finalistes de cada categoria i m'agradaria ser-hi.

L'any passat ja vaig ser-ne finalista, una sorpresa ben agradable. I a més el blog de la Xarxa d'Innovació Pública (@XarxaIP), on col·laboro, va guanyar el premi al millor blog corporatiu en la categoria Política, economia i societat.

Teniu temps fins al 2 de setembre. Per fer-ho cal registrar-se com a usuari a la web de STIC (http://www.stic.cat/). El registre és molt senzill i es pot fer amb una adreça electrònica i contrasenya, o directament amb l’usuari personal de Facebook o Twitter.

Gràcies per endavant!

PD. Em fa gràcia la imatge que il·lustra l'entrada, obra del portal PuntTIC.cat (@punttic), que adapta el logotip d'edicions anteriors i incorpora la novetat de la darrera actualització del diccionari normatiu: blog en lloc de bloc (més informació).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada