dilluns, 8 de juliol del 2013

Les xarxes socials de @gencat a #ISPCdEstiu

Dijous vaig assistir al Departament d’Interior (@interiorcat) a la presentació que Jordi Graells (@jordigraells), coordinador de Continguts i Innovació de la Direcció General d’Atenció Ciutadana, va fer a la 3a Escola d'Estiu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (@ispccat), “Un ciberespai obert, protegit i segur”, dedicada a tractar qüestions de seguretat en relació amb el ciberespai o espai virtual i la interacció a través de les xarxes telemàtiques.

Dins el marc de la 3a taula rodona, “La incorporació de les xarxes socials per millorar la informació i el servei públic a la ciutadania”, on es presentaven eines i aplicacions de les xarxes socials que s’utilitzen a l’Administració pública catalana, en Jordi va presentar "Enxarxant amb la Generalitat: per què?", on va explicar com les xarxes socials estan canviant la gestió pública.

Em va agradar la idea que les organitzacions han de canviar des d'un punt de vista estratègic, reestructurar els serveis de recursos humans i avançar en la implementació de serveis electrònics.

I he de destacar l’explicació sobre com es mesura la presència de la Generalitat de Catalunya (@gencat) a les xarxes socials, perquè considero que l’avaluació d’aquests indicadors de qualitat i d’impacte resulta imprescindible per a una bona gestió.

Presentació

Guia d'usos i estils a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya

Més informació

1 comentari:

  1. Gràcies per assistir-hi i per referenciar la sessió, Andreu. En una sessió sobre l'ús de les xarxes socials, la Generalitat hi té un lloc molt destacat per la bona feina que feu des dels departaments ;-))))

    ResponElimina