dimecres, 17 de juliol del 2013

@GenCat rep el Premi Qualitat de la Justícia 2013

El Consell General del Poder Judicial (CGPJ) (@Consejogpj) ha atorgat al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya (@gencat) el Premi Qualitat de la Justícia 2013 en la seva modalitat 'Una justícia més eficaç', pel projecte de presentació telemàtica de demandes i escrits de la jurisdicció civil, en reconeixement a les iniciatives més rellevants de millora en la qualitat del servei públic implementades pels òrgans judicials i altres organismes que treballen al servei de l’Administració de justícia.

El CGPJ ha decidit atorgar aquest premi per la implantació a Catalunya dels mòduls del projecte e-justícia.cat que permeten la presentació telemàtica de demandes (TTA) i la presentació telemàtica d'escrits de tràmit (RED).

TTA permet lliurar a distància tant l'escrit inicial de la demanda com els documents digitalitzats que s'hi annexen, amb les mateixes prestacions i garanties que quan es fa per via presencial en els serveis comuns de l’oficina judicial.

RED simplifica i agilita la presentació d'escrits i documents relatius a un assumpte judicial ja incoat davant l'Administració de justícia i possibilita la seva tramitació de forma totalment telemàtica o de forma telemàtica-presencial.

L'e-justícia.cat és el nou sistema informàtic que s'està desenvolupant per substituir l'actual. Aquest projecte forma part del conjunt d'actuacions que s'estan duent a terme per modernitzar l'Administració de justícia.

Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada