dimecres, 28 de novembre del 2012

@XavierVerdaguer, emprenedoria al #MFC12

La setmana passada se celebrava a Barcelona el Móvil Forum Conference 2012, l’esdeveniment de referència a l’Estat espanyol en matèria de mobilitat i solucions per a l’empresa organitzat per Telefónica (@movilf), on els ponents donaven la seva visió de l’usuari digital i el món hiperconnectat aplicat als negocis.

Hi vaig poder assistir el segon dia, on l’usuari digital n’era el gran protagonista, per escoltar la ponència de Xavier Verdaguer (@xavierverdaguer): el professor Franz de Copenhague català (recordeu els grans invents del TBO?), un emprenedor tecnològic de referència.

Durant la intervenció va donar consells per crear, innovar i emprendre a partir de vivències personals:
• Fes el que t’agrada: els resultats són millors.
• Marca’t reptes: estimulen més la creativitat que les obligacions.
• Els equips multidisciplinaris funcionen millor: són més creatius.
• Com més gran és una crisi més grans són les oportunitats: hi ha més finançament que bones idees i una gran quantitat de talent disponible.
• Aposta pels joves: els nadius digitals.
• Actitud emprenedora: perdre la por al fracàs, una part més de l’aprenentatge.
• Treballa amb nens o recupera el nen que portes dins: passar-s’ho bé és molt important i fonamental per tenir idees creatives, i els nens saben fer-ho. (Curiosament Bruce Dickinson, vocalista del grup de heavy metal Iron Maiden i innovador, també ho va destacar a la seva ponència de la tarda.)

Família, quin gran exemple de xerrada motivadora! Quina actitud tan positiva!

Per cert, vaig aprofitar per visitar l’estand de la Generalitat, on explicaven el model que relaciona l’obertura de dades, les xarxes socials i els serveis mòbils. Quins cracks!

Ja ho veieu, escoltant i aprenent...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada