dimarts, 18 de setembre del 2012

Finalista als Premis Blocs Catalunya 2012!!!

Ha estat una sorpresa molt agradable. I l'excusa perfecta per reprendre les aportacions a aquest bloc, que vaig començar ara tot just fa dos anys: el 3 de setembre de 2010. Sí família, dos anys de blocaire, com passa el temps!

Tot just aquest diumenge al matí rebia un correu de Jordi Graells (@jordigraells) que comunicava la bona nova que la Xarxa d’Innovació Pública (@xarxaip) era finalista dels Premis Blocs 2012 d'STIC.CAT (@STIC), categoria 'Política/Corporatiu'. A més, donava l'enhorabona per la feina feta: en sóc membre, àrea TIC.

A la tarda, però, rebia un whatsapp de la meva amiga Núria Vives (@nuriavives): “l’enhorabona, finalista dels Premis Blocs per partida doble”. Que què? No m’ho podia creure. Però sí, vaig consultar el bloc d’STIC.CAT (http://www.stic.cat/) i confirmava la notícia: finalista.

Si sóc sincer, l’any passat vaig fer el seguiment dels Premis amb més atenció fins al punt que vaig fer campanya i algú em va titllar de social spammer. I ni finalista ni res. Enguany ni hi pensava, tinc activa l’opció de presentar-m’hi per defecte, i SORPRESA. I més quan no he estat tan productiu com voldria: durant el primer trimestre he estat de permís per paternitat (que feliç!) i no ho he sabut combinar amb l’art de blocaire.

Ara tenia previstes futures aportacions atès que properament assisteixo al Social Media Week (BCN, 24-28/9), a l’11a Diada de les Telecomunicacions de Catalunya (BCN, 26/9) i a la 29a sessió web: la georeferenciació a l'Administració (BCN 17/10), però la nominació m’ha donat l’empenta per escriure de nou.

Com deia l’Òscar Wilde, “coneixem el preu de tot però no valorem res” (El retrat de Dorian Gray, 1890). Que una votació popular m’hagi triat quan no m’ho esperava és genial. Moltes gràcies!
  

1 comentari:

 1. Enhorabona Tt!

  És fantastic saber que a partir d'ara escriuràs més sovint ;)

  Ja m'explicaras qui s'encarrega d'escollir el jurat popular i quins criteris segueixen. Quin fart de llegir blogs!

  Una abraçada,
  Montse.  ResponElimina