dilluns, 5 de setembre del 2011

Després de la festa, tornada a la feina

Cinc setmanes de vacances, de desconnexió, de mode off. I mil experiències viscudes... per continuar aprenent.

Aquest període comença el 25 de juliol amb el retrobament amb la paternitat: l'Aina, una nina dolça. Una experiència increïble que per moments va resultar dolorosa i frustrant: no em van permetre assistir al naixement de la filla ni presenciar les atencions a la dona. No hi pots entrar, surt, espera't... Quina buidor: condició de pare, com diu en Joan Barril. Com pot ser que un àmbit tan avançat sigui a la vegada tan retrògrad i insensible...

Però la setmana següent tampoc no remuntava el vol. On és l'Administració electrònica catalana? Tota una setmana perduda gestionant presencialment tot de temes: inscripció al Registre Civil, alta a la seguretat social, peticions de pediatre i primeres consultes... I vinga papers! Per cert, heu mirat de fer una fotocòpia a Barcelona el mes d'agost?

Per no parlar de les retallades quant a ajuts socials tant de l'Estat central com de la Generalitat: l'Aina neix sense cap aportació a la causa. Cap ni una! Ni el pa sota el braç li han deixat a la pobra criatura!

Les dues setmanes següents van ser força tranquil·les: un dia al càmping del sogre a Bagà, un parell de dies al càmping del cunyat a Creixell, piscina amb els pares...

I la darrera setmana, l'anterior a la baixada als inferns, la millor: una setmana a Roses. Poques coses puc explicar-ne, tret que l'he viscuda completament desconnectat de la xarxa. I no m'he mort!

Sí, com ho sentiu. Ni ordinador, ni Internet al mòbil, ni Twitter, ni Facebook, ni correu electrònic... res de res. I el millor de tot és que a la tornada tot segueix igual! Una cura de desintoxicació la mar de recomanable.

I vosaltres què, com ha anat?

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada