dimecres, 29 de gener del 2014

Innovació oberta a l’Administració

Ara fa una setmana vaig assistir al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (@CEJFE) a la 34a sessió web: ‘Innovació oberta a l’Administració’, a càrrec de Jordi Graells (@jordigraells), responsable de Continguts i Innovació a la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu de la sessió era reflexionar sobre com l'Administració es pot valer de l’acció i del coneixement tant dels seus professionals com de ciutadans, entitats i empreses.

Amb el plantejament de la sessió, eminentment pràctic (prèviament havíem fet una pràctica visionant un vídeo, anotant una idea innovadora al blog graells.cat i responent un qüestionari), en Jordi va aconseguir que els assistents visquéssim la nostra pròpia experiència com a innovadors.

Com a aportacions més rellevants, destaco la importància dels professionals de l’Administració com a part del procés o la necessitat d’elaborar una estació de treball col·laboratiu (ETC) per als professionals públics. Una idea brillant.

Si esteu interessats a saber-ne més, podeu consultar:
  • la síntesi i el vídeo de la sessió (elaborats pel Departament de Justícia),
  • i la presentació utilitzada.


  • Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada