divendres, 11 d’octubre del 2013

El català en línia

Amb un parell de dies de diferència han coincidit dues ofertes formatives interessants per als qui volen aprendre català.

La primera, d’àmbit general, fa referència als cursos que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística (@cpnlcat), un ens creat amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua catalana en tots els àmbits.

La segona, en l’àmbit de l’Administració de justícia, fa referència als cursos que ofereix el Servei Lingüístic de l’Àmbit Judicial del Departament de Justícia. Des del 1992 que el Departament porta a terme el Programa de normalització lingüística de l'àmbit judicial. Més de quaranta tècnics lingüístics, agrupats en diferents oficines distribuïdes per tot Catalunya, donen suport i assessorament lingüístic als òrgans judicials, realitzen diverses actuacions per introduir el català en el funcionament ordinari de la justícia i organitzen la formació lingüística del personal judicial.

Cal destacar que les dues opcions esmentades inclouen l’autoaprenentatge en línia gràcies al Parla.cat, un espai virtual d’aprenentatge de la Direcció General de Política Lingüística (@llenguacatalana) que posa a l’abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana.

Ja ho sabeu, doncs! No valen excuses!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada