dimecres, 16 de maig del 2012

L'ideari de la XIP es presenta en societat

El proper 14 de juny, coincidint amb la celebració del primer aniversari, la Xarxa d'Innovació Pública (@xarxaIP) presenta el seu Ideari: un document que defineix les diferents vies sobre les quals cal organitzar les actuacions de la XIP per continuar mirant de millorar l’Administració pública.

Em fa gràcia veure com aquest projecte arriba a bon port; n'he format part tímidament recolzant l'elaboració del punt .NET. Concretament pel que fa referència a les xarxes socials, amb l'objectiu d'impulsar-ne l’ús com un mitjà idoni per fer participar les persones (professionals, ciutadania...), i afegir valor als serveis que gestiona i presta l’Administració en un model d’innovació distribuït.

Hi haurà dos actes de presentació:
- A Girona: 12 de juny, 16.30 h a 18 h, sala d’actes de la Delegació del Govern de la Generalitat (pl. Pompeu Fabra, 1),
- i a Barcelona: 14 de juny, 16.30 h a 18 h, sala d’actes de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (c. Girona, 20).

Si hi voleu assistir, empleneu aquest formulari.

Val a dir que a l'acte de Barcelona hi participarà Joan Subirats (@subirats9), catedràtic de Ciències Polítiques (UAB), que parlarà de “La XIP en el món de les xarxes socials i del treball col·laboratiu”.

Jo hi seré!

1 comentari: