dimecres, 25 d’abril del 2012

Ben tornat!

Doncs sí, ja sóc aquí. Reincorporat a la feina, gestionant de nou la intranet, recuperant continguts, assabentat-me de novetats, recordant oblits...

Deixo enrere mesos de descobriments com ara la gràcia del Whatsapp, el discurs de @jordimusoy o la col·laboració amb la @XarxaIP parlant d'administracions públiques catalanes i xarxes socials (que continua). Dies de lectura (especialment la biografia d'Steve Jobs, un geni torbat), de córrer (m'he aficionat a les curses urbanes de 10 km, bo i conciliant-ho amb la família), d'enfortir lligams amb amics i germans, de redescobrir els pares, ara en un paper d'avis que els escau la mar de bé... Mil coses!

I sobretot de nenes, les meves nenes. Ai sí, que bé! Ja ho dic a la dona que em jubili, ja, però no em fa cas. Que ja tinc una edat, n'acabo de fer 41...

Però ha arribat l'hora de reubicar-se, d'atendre Sant Jordis i dracs, desplegaments, retallades i responsabilitats laborals. Encara ara l'administració pública catalana no atèn degudament els seus compromisos amb la xarxa i ningú no m'ha trobat a faltar... com era d'esperar, vaja. Per tant feina de retrobament, de networking.

I, és clar, amb la intenció de recuperar el fil argumental dels meus discursos i reprendre les aportacions a aquest bloc que tant m'ensenya. Som-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada