dimecres, 13 de juliol del 2011

Premis Blocs Catalunya 2011

L’Associació STIC.CAT organitza la 4a edició dels Premis Blocs Catalunya corresponents a l’any 2011 amb l’objectiu de promoure la creació, el manteniment i la promoció de blocs en català.

I m'hi he inscrit.

Ho dic així, d'entrada, perquè no vull enganyar ningú. Puc excusar-me parlant d'identitat digital, de reputació, de quantitat i qualitat. Però si no deixa de ser una anècdota... oi?

Com no podia ser d'una altra manera, participaré en la modalitat TIC de la categoria de blocs personals.

En principi és una poca-soltada perquè s'hi presenta gent de molt nivell, però em fa gràcia de participar-hi, vés. I més en un apartat tan polèmic en l'edició del 2010: en la categoria de noves tecnologies va guanyar Espai Internet, el blog de TV3 originari de la secció amb el mateix nom al telenotícies del cap de setmana. Tinc l'esperança que en l'edició d'enguany l'organització hagi millorat els tres aspectes que al seu dia van generar dificultats: el sistema de votació, les categories i la convivència professionals-independents.

També ho tinc pelut perquè a més del resultat de les votacions populars es valoren aspectes com ara la interactivitat. Però això no depèn d'un mateix... o sí? L'any passat @genisroca em comentava que no m'havien de preocupar les opinions d'altri, que el primer i únic destinatari del bloc sóc jo mateix.

Atès que el nombre total de vots assolits determinarà els finalistes de cada categoria, em permeto de demanar-vos el vot.

Teniu temps fins al 10 de setembre. Per fer-ho cal registrar-se com a usuari a la web de STIC. El registre és molt senzill i es pot fer amb un email i password o directament amb l’usuari personal de Facebook o Twitter.

I gràcies per endavant!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada