dimarts, 21 de juny del 2011

Un any a Twitter

Doncs sí, tot just avui fa un any que em feia ciutadà del món tuiter... com passa el temps!

Creava un compte amb el nom d'usuari @AndreuVM i muntava un perfil i una biografia on encara diu 'Living TIC, CAT, TIC, CAT... Tot just un aprenent. I m'encanta!'. A més de citar-hi el bloc. I continuo aprenent...

La meva primera piulada? Per molts anys, melòmans! Avui és el dia de la música!

Durant aquest temps he tingut l'oportunitat d'aprendre moltes coses (entre d'altres expressar-me clarament amb 140 caràcters), de conèixer moltes persones, de seguir actes i formacions a distància, esdeveniments internacionals, revoltes socials... com canviava el món en dotze mesos. El meu món.

He estat i sóc un gran defensor de la qualitat vers la quantitat: he vist gent alegrar-se de tants seguidors i com hi ha qui només acompanya quan l'acompanyen. Ara fa un parell de setmanes vaig actualitzar les persones que seguia i vaig 'donar-ne de baixa' prop de 100; ja no m'interessaven. Doncs bé, al cap de menys de dos dies pràcticament la totalitat d'aquestes persones havien deixat d'acompanyar-me. I no vaig tenir cap trauma... Perquè constantment miro de millorar la meva presència a la xarxa, la meva identitat digital. I no pots fer o deixar de fer pensant sempre en els altres deixant de banda la teva reputació, els teus principis.

Les dades d'aquest matí em diuen que porto 3.595 piulades, que segueixo 706 persones i que m'hi acompanyen 407. I n'estic ben content!

Aquest escrit és, doncs, un petit homenatge a aquest primer any tuiter!
Gràcies família!
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada