dilluns, 20 de desembre del 2010

Bon Tweet i Feliç Facebook 2011!

Un altre al sac! Un any més gran i un altre any ben immers en aquest món apassionant de les xarxes socials. Dotze mesos de blocs, xarxes, formació, assistència a jornades, frustració per no poder assistir a actes com l'EBEP de Sevilla o el FICOD de Madrid (sort en tinc de la reproducció en temps real!), de lectura, de savis, etc. En resum, de formació com a part d'aquest camí d'aprenentatge... I tot ben amanit amb 'a poc a poc i bona lletra'!

Un any basat en l'intent d'aportar valor a les meves participacions a la xarxa avaluant la meva posició, unificant i actualitzant perfils, seleccionant xarxes i plataformes de manera realista, organitzant, sistematitzant i automatitzant intervencions i, per sobre de tot, participant activament. M'ho he passat la mar de bé, què us he de dir!

Començo l'any 2011 esperançat, arribaré a la quarantena amb temes interessants sobre la taula com la futura Llei d'economia sostenible i tot el que té a veure amb la propietat intel·lectual, la pirateria i el cànon digital. Tantes coses per aprendre!

Espero un any de reptes, un bon any per començar de nou, com l'au Fènix, aprenent i aprenent. I encantat de la vida.

Moltes gràcies per la part que us toca!
I Bon Nadal i Feliç Any 2011!
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada