dilluns, 6 de setembre del 2010

Quantes pometes té el pomer?

Dissabte a la tarda vaig visitar la primera botiga Apple de l'Estat, inaugurada aquell matí al centre comercial La Maquinista de Barcelona, al costat de casa.

1.300 m2, l'Apple Store més gran del món! Hi vaig assistir ben seduït i entusiasmat: avui dia quan algú veu un aparell amb el logo de la poma no pregunta què és això? Tothom sap què és un Mac, un iPhone o un iPod.

Només d'entrar-hi, però, la diversificació de la gamma de productes em va fer pensar quin era el producte estrella de la companyia. Fins fa dos dies era el desenvolupament de sistemes operatius, però és evident que ara ja hi ha altres fonts d'ingressos.

No sé si vivim el començament del final de Microsoft, però segurament no serà Apple qui el substitueixi: Google té tots els números per fer-ho.

Quantes pometes té el pomer?
A Barcelona, en té una.

1 comentari:

  1. Bonica plantilla i bonic inici de bloc, AndreuVM. Enhorabona i benvingut a la blogosfera, company :) Que el camí sigui ben llarg i profitós!

    A veure si trobo el moment jo també per visitar la nova botiga d'Apple, que sí que vaig visitar a la Gran Poma :P Apple a NY

    ResponElimina