dimecres, 6 de febrer del 2013

Què és el govern obert?

Dijous passat a la tarda la XIP (Xarxa d'Innovació Pública, @xarxaIP) presentava a la sala d’actes de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (@eapccat), i davant de més de 150 persones, un vídeo explicatiu i de síntesi dels principis i conceptes propis del govern obert: la interacció entre la comunitat i els seus governants de manera directa i fluïda.


(També hi ha la versió castellana i anglesa del vídeo.)

Antoni Gutiérrez-Rubí (@antonigr), assessor de comunicació i consultor polític, un cop visionat el vídeo, va mirar d'explicar què entenia per govern obert amb la ponència “Què és el govern obert?” (resum). També us passo la contribució al govern obert i la XIP que va fer sobre la marxa amb Vine, la nova aplicació de Twitter per compartir vídeos... Genial! (vídeo)

Tot seguit i com a cloenda Marc Torres (@marc_torres_), membre de la XIP, va mostrar com s'havien elaborat el vídeo i les infografies prèvies corresponents (infografies).

Per acabar, comentar-vos que Twitter va ser el convidat inesperat a l'acte: jo era l'encarregat de piular la presentació, però resulta que el servei "va caure" per sobrecàrrega (2n cop el 2013) i no va poder ser. Tanta preparació per no res! En fi...

Per cert, el vídeo ja porta més de mil visualitzacions en menys d'una setmana.
Una canya!!! No us el podeu perdre!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada