dijous, 14 de febrer del 2013

28a Cursa Popular Vila de Sant Boi #openrun

Permeteu que en aquesta ocasió us parli d'una altra de les meves aficions: les curses populars. Val a dir que sóc un corredor normalet, fa poc més d'un any que corro, i ho faig perquè vull fer de pare i no d'avi i fer exercici m'ajuda a veure-m'hi. Apa, ja ho he dit.

No obstant això, les TIC també hi són presents, com sempre: el sistema de cronometratge un xip groc que es lliga a la vamba permet obtenir temps d’arribada i parcials (@LligaChip) i les xarxes socials Lliga Internet Championchip o Runedia (@Runedia) en són un exemple.

La propera cursa que corro és la 28a Cursa Popular Vila de Sant Boi (10/3): la més dura i emotiva que vaig fer el 2012. I us explico el perquè.

Digueu-me melindrós...

Des del 2011, i gràcies a la col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (@OHSanJuandeDios) amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (@AjSantBoi) i el Club d'Atletisme, al km 5 la cursa passa excepcionalment per l'interior del Parc Sanitari, que obre les portes a la cita esportiva. Al llarg del recinte trobes tot de pacients i personal mèdic que animen els corredors.
ES-PEC-TA-CU-LAR!!!

L’any passat no vaig parar d’aplaudir-los i agrair-los el fet durant els poc més dos minuts que dura la immersió. Vaig tenir una pujada d’adrenalina brutal, només de pensar-hi em cauen les llàgrimes. Mai no m’havia emocionat tant en una cursa, ni obtenint bons resultats: un exemple d’integració social, un dia on la convivència i la competitivitat sana fomenten la integració de les persones perquè sí, sense embuts, independentment de l’estat físic o mental. #OPENRUN total! Ara que estan de moda els #open, oi!

PD1. Per cert, la més dura perquè el 2012 no vaig córrer cap altra cursa amb tant de desnivell: una passada.

PD2. No puc deixar de mencionar el Manuel (@RunnerSantBoi), un referent, apassionat de les curses i gran promotor de la seva vila natal. Una abraçada i a veure si ens hi desvirtualitzem! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada